Στις 27 Φεβρουαρίου, η Ασφάλεια τίθεται στο επίκεντρο μέσα από δύο σημαντικές διοργανώσεις της SmartPress, το Security Project 2026 και το 2ο Fire & Safety Forum, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες του κλάδου για την ανταλλαγή γνώσης, βέλτιστων πρακτικών και σύγχρονων προσεγγίσεων γύρω από την ασφάλεια σε όλες τις διαστάσεις της.
Η GEP δίνει δυναμικό παρών και στις δύο διοργανώσεις, συμμετέχοντας σε πάνελ συζήτησης με θέμα «Ολιστική Προσέγγιση της Ασφάλειας – Beyond Silos – ESG», με ομιλητές τον Σπύρο Πριμηκύριο, Διευθυντή Κλάδου Τεχνικών Ασφαλείας της GEP, και την Ελευθερία Γιαννή, Διευθύντρια Τμήματος Επαγγελματικής Υγείας της GEP.
Παράλληλα, ο Σπύρος Πριμηκύριος, Διευθυντής Κλάδου Τεχνικών Ασφαλείας της GEP, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Ενδυναμώνοντας τον Άνθρωπο: Ο Τεχνικός Ασφάλειας ως καταλύτης κουλτούρας πρόληψης», αναδεικνύοντας τον καθοριστικό ρόλο της πρόληψης, της εκπαίδευσης και της ηγεσίας στη διαμόρφωση μιας ισχυρής και βιώσιμης κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας.
Με επίκεντρο τον άνθρωπο, την ηγεσία και την εκπαίδευση, αναδεικνύουμε τη σημασία μιας ολιστικής προσέγγισης στην Υγεία & Ασφάλεια, που οδηγεί σε ένα σύγχρονο, υπεύθυνο και βιώσιμο εργασιακό περιβάλλον.






