Κάνε εδώ την εκπαίδευση Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας που συμβάλλει στην αποφυγή εργατικών ατυχημάτων και χρόνιων νοσημάτων. Η εκπαίδευση στην ασφαλή εκκένωση των χώρων εργασίας, στη σήμανση των χώρων εργασίας, στην εργασία σε οθόνες οπτικής απεικόνισης, στην ασφάλεια μηχανημάτων και στη σωστή χρήση των μέσων ατομικής προστασίας είναι σημαντική για την ασφάλεια στην εργασιακή σου καθημερινότητα.

Μάθε περισσότερα για το cyber security, αλλά και για τη φυσική ασφάλεια σε χώρους εργασίας, όπως ξενοδοχειακές μονάδες και πολυεθνικές εταιρίες, ακόμα και σε διπλωματικές αποστολές, πρεσβευτικές κατοικίες και προξενικά γραφεία.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της GEP Academy σε θέματα Safety και Security εξελίσσονται συνεχώς για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου.

Μείνε ενημερωμένος!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ SAFETY & SECURITY

Επαγγελματική Ασφάλεια

Επαγγελματική Ασφάλεια

Τα Προγράμματα Επαγγελματικής Ασφάλειας της GEP Academy στοχεύουν στην παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων σε στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο safety, καθώς και σε εργαζόμενους που απασχολούνται σε επικίνδυνες εργασίες.

GWO Certified Basic Safety Training (BST)

GWO Certified Basic Safety Training

Ο Global Wind Organization (GWO) είναι ένας μη κερδοσκοπικός διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε από κορυφαίους κατασκευαστές και φορείς εκμετάλλευσης ανεμογεννητριών και έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο εργασιακό περιβάλλον και πιο παραγωγικό εργατικό δυναμικό στην βιομηχανία της αιολικής ενέργειας.

Security

cyber

 

Στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης ως προς την ασφάλεια, οι εκπαιδεύσεις ειδικά στο προσωπικό ασφάλειας είναι σημαντικές, ώστε να είναι σε θέση να εξασφαλίσει την προστασία εγκαταστάσεων, προσώπων και δικαιωμάτων.

 

 

Share :