Skip to main content

Ο Μάιος ήταν ένας ακόμα μήνας που άφησε έντονο το αποτύπωμα του Ομίλου GEP στην εγχώρια αγορά ΥΑΕ. Οι πολυσχιδείς δράσεις της εταιρίας μας κινήθηκαν γύρω από θέματα Υγείας, Ασφάλειας, Ευεξίας και Ευκαιριών Καριέρας, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή δέσμευσή μας για ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα του κλάδου και ανάληψη πρωτοβουλιών για την εμπέδωση της κουλτούρας ΥΑΕ στις σύγχρονες επιχειρήσεις.
Ο εμπνευστής και κύριος εκφραστής αυτής της κουλτούρας, Προέδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της GEP, Γιώργος Λαμπρινός, σε συνέντευξή του στο περιοδικό HR Professional, ανέλυσε το πόσο σημαντική είναι η καλλιέργεια της κουλτούρας Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, πώς έχουν πλέον αναδιαμορφωθεί οι ανάγκες της στην μετά covid εποχή και πώς διαμορφώνεται ως δικαίωμα – πέρα από αναγκαιότητα – ο ενεργός ρόλος των εργαζομένων σε αυτή!

toggle icon
GEP | Health & Safety Advisors
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.