Skip to main content

Στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου οι αλλαγές πραγματοποιούνται με ταχύτερους ρυθμούς από ποτέ, οι ελληνικές επιχειρήσεις καλούνται να ανταποκριθούν σε αυξανόμενες προκλήσεις: από την ψηφιακή μετάβαση και την ανάγκη για μεγαλύτερη αποδοτικότητα, μέχρι τη βιωσιμότητα και την οργανωσιακή ανθεκτικότητα.

Στο 2ο CFO Summit της BOUSSIAS, μία διήμερη διοργάνωση αφιερωμένη στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση και την Επιχειρησιακή Στρατηγική, ο CFO της GEP, Λευτέρης Μερκουρίου, θα συμμετάσχει στο πάνελ με τίτλο «Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός στην πράξη», μαζί με διακεκριμένα στελέχη της οικονομικής διοίκησης.

Η σύνθεση του πάνελ είναι η εξής:

  • Λευτέρης Μερκουρίου, CFO, GEP
  • Κωνσταντίνος Σουρνόπουλος, Senior Director of Finance Operations, Sani/Ikos Group
  • Γιώργος Χαλικιάς, CFO & Member of the BoD, Provet S.A.
  • Περικλής Πέτρου, Group CFO, SABO S.A.
  • Συντονιστής: Ιωάννης Φιλίππου, General Manager Integrator, EPSILON SINGULARLOGIC

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, από το cost control και την αξιοποίηση δεδομένων σε real time, μέχρι το change management και την προσαρμογή σε νέους τρόπους εργασίας και ψηφιακά εργαλεία.

Ημερομηνία: Day 1 | 11/05
Τοποθεσία: Grecotel La Riviera, Κυλλήνη

GEP | Health & Safety Advisors
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.