Skip to main content

Στο πλαίσιο του CEO Initiative, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Λαμπρινός, CEO της GEP και Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.Μ.ΕΠ, συμμετείχε σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα “Sustainability, Health & Well Being”. Το πάνελ φιλοξένησε σημαντικούς ομιλητές όπως ο Μάριος Θεμιστοκλέους, Υφυπουργός Υγείας, και ο Απόστολος Καραμπίνης, Πρόεδρος & CEO της Karabinis Medical, υπό το συντονισμό του Παύλου Ευθυμίου, Γενικού Διευθυντή της Ε.ΕΝ.Ε και Partner στο Fortune Greece.

Ο Γιώργος Λαμπρινός, τόνισε την ανάγκη για εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου, υπογραμμίζοντας ότι η ψηφιοποίηση του ιατρικού φακέλου του εργαζομένου θα οδηγήσει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στους χώρους εργασίας προς όφελος όλων, επισημαίνοντας ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία μεταξύ πολιτείας και ιδιωτικού τομέα.

GEP | Health & Safety Advisors
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.