Μάθε εδώ Πρώτες Βοήθειες σε ενήλικες, σε παιδιά ή στο χώρο εργασίας σου! Οι πρώτες βοήθειες σώζουν ζωές και μπορείς να μάθεις εύκολα πώς να βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη, ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Δες πώς μπορείς να διακόψεις τη συνήθεια του καπνίσματος, να διαχειριστείς καλύτερα το στρες σου, να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και το σωματικό σου βάρος, με ισορροπημένο τρόπο, αξιοποιώντας τα αποτελεσματικότερα προγράμματα προαγωγής υγείας!

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της GEP Academy σε θέματα Health & Wellbeing εξελίσσονται συνεχώς για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. Μείνε ενημερωμένος!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ HEALTH & WELLBEING

Πρώτες Βοήθειες

Πρώτες Βοήθειες

Η εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες με τη GEP ACADEMY θα σου δώσει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να είσαι σε θέση να προσφέρεις την κατάλληλη βασική φροντίδα σε ένα άτομο που το έχει ανάγκη.

Προαγωγή Υγείας

Προαγωγή Υγείας

Τα Προγράμματα Προαγωγής Υγείας της GEP ACADEMY στοχεύουν αρχικά στην ευαισθητοποίηση, στην παροχή γνώσεων και στην ιεράρχηση αξιών, που τελικά οδηγούν σε αλλαγή απόψεων και λήψης αποφάσεων.

Share :