Πρωταγωνιστικός ο ρόλος της GEP στα Health & Safety Awards!

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, στο Anais Club, η Τελετή Απονομής των Health & Safety Awards 2019. Για μια ακόμα χρονιά, η αγορά επικρότησε «ηχηρά» τις καλύτερες πρακτικές για την Υγεία & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας (ΥΑΕ).

H GEP, ως ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ υποστήριξε και φέτος το θεσμό των βραβείων Health & Safety Awards που επιβραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας Εργασίας από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών. Στην τελετή απονομής, παρευρέθηκαν 350 υψηλόβαθμα στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, οργανισμών, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, καθώς και decision-makers της αγοράς.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GEP, Γιώργος Λαμπρινός, στο χαιρετισμό του ανακοίνωσε ότι μέσα στους επόμενους μήνες η GEP θα έχει ολοκληρώσει τις εργασίες για την λειτουργία του πρώτου Health-Safety & Well-being HUB στη Νότιο-ανατολική Ευρώπη! Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία του: «Μαζί με τα βραβεία μεγαλώνουμε κι εμείς στη GEP! Αναπτυσσόμαστε κι Εξελισσόμαστε! Μιλάμε με υπερηφάνεια πλέον για τον όμιλο εταιριών GEP με 5 εταιρείες στην Ελλάδα και που από το 2018 άνοιξε τα φτερά του και στο εξωτερικό με την ίδρυση της EUROCORE της πρώτης θυγατρικής με έδρα τις Βρυξέλλες».

Ο πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Αντώνης Χριστοδούλου, παρουσίασε στοιχεία σχετικά με την ΥΑΕ στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την «αξία» της εφαρμογής όλων των σχετικών διατάξεων. Επισήμανε επίσης ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μεγάλα περιθώρια εξέλιξης και ανάπτυξης των θεμάτων ΥΑΕ και πολλαπλές αναδυόμενες προκλήσεις και ευκαιρίες.

Share :