Online Booking

SOLD OUT το σεμινάριο "Τελευταίες Νομοθετικές Εξελίξεις σύμφωνα με το Ν.4611/2019"

Πληροφορίες Κράτησης

Bookings are closed for this event.

SOLD OUT το σεμινάριο «Τελευταίες Νομοθετικές Εξελίξεις σύμφωνα με το Ν.4611/2019»

Ιούνιος 26, 2019 16:00 - 21:00

SOLD OUT – ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ, ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ  ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ
«Τελευταίες Νομοθετικές Εξελίξεις σύμφωνα με το Ν.4611/2019»

Η GEP, σε συνεργασία με την συντακτική ομάδα του Δελτίου Εργατικής Νομοθεσίας (Δ.Ε.Ν.), δημιούργησε ένα νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα τις «Τελευταίες Νομοθετικές Εξελίξεις σύμφωνα με το Ν.4611/2019» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στον φιλόξενο χώρο της GEP.

Η συντακτική ομάδα του  επιστημονικού περιοδικού αποτελείται από τους πλέον ειδικούς στο συγκεκριμένο αντικείμενο καθώς το Δελτίο Εργατικής Νομοθεσίας (Δ.Ε.Ν.) είναι  μηνιαίο επιστημονικό περιοδικό που εκδίδεται από το 1945. Συγκεκριμένα, συντάσσεται από νομικούς, ειδικούς στο εργατικό και ασφαλιστικό δίκαιο.

 

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

σε πεπειραμένα στελέχη τμημάτων Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, Οικονομικής Διεύθυνσης, και γενικότερα σε στελέχη, υπαλλήλους και επαγγελματίες που ασχολούνται με ζητήματα εργατικού δικαίου, μισθοδοσίας κλπ.  Επίσης, απευθύνεται και σε οικονομολόγους, λογιστές, φοροτεχνικούς, επιθεωρητές εργασίας, και εργασιακούς συμβούλους.

 

ΣΚΟΠΟΣ:

Να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις βασικές υποχρεώσεις των εργοδοτών στα ζητήματα της εργατικής νομοθεσίας μετά και από τις τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις  και να επιλύσει προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι όσοι ασχολούνται με ζητήματα μισθοδοσίας και διαχείρισης θεμάτων εργατικού δικαίου, υποβολής εντύπων ΕΡΓΑΝΗ  κ.λ.π.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ:

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Όλες τις τελευταίες εξελίξεις με τον νέο Νόμο 4611/2019
  • Αιτιώδης και αναιτιώδης καταγγελία-Βάσιμος λόγος Καταγγελίας και Αναθεωρημένος Ευρωπαϊκός Κοινωνικός Χάρτης
  • Αναστολή αποσβεστικών προθεσμιών Ν. 3198/55
  • Κανονική Άδεια (Κατάργηση του Βιβλίου και Ηλεκτρονική Αναγγελία)
  • Ευθύνη εργαζομένου κατά την εκτέλεση της εργασίας,
  • Πρόσβαση του εργαζομένου στο «ΕΡΓΑΝΗ»
  • Μερική απασχόληση και τεκμήριο διανομείς και μεταφορείς κ.α.
  • Τα Νέα Κατώτατα Όρια Μισθού-Ημερομισθίου. Η Απόφαση, η Εγκύκλιος και τα θέματα που ανακύπτουν (Τριετίες, Επίδομα Γάμου κ.λπ.)
  • Έντυπα Ε4 και Ε8, τι συνιστά Υπερωρία-Υπερεργασία, πώς και τί δηλώνεται κάθε φορά

 

Πέρα από τα θέματα των εισηγητών, οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) μέχρι την 18/6, και να λάβούν απαντήσεις κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, για θέματα εργατικού δικαίου. Οι Εισηγητές θα απαντήσουν, κατά την κρίση τους, και σε λοιπά ερωτήματα που είτε θα έχουν υποβληθεί μετά την ανωτέρω ημερομηνία, είτε θα προκύψουν κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου.

 

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:

Ι. Πίκουλας & Ι. Σαρρής, Δικηγόροι-Εργατολόγοι, μέλη της συντακτικής ομάδας του «Δελτίου Εργατικής Νομοθεσίας» Δ.Ε.Ν.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 5 εκπαιδευτικές ώρες  4:00- 9:00μμ

 

ΚΟΣΤΟΣ:  180 € + ΦΠΑ

To σεμινάριο μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ 0.24

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής & εκπτώσεις , επικοινωνήστε μαζί μας:

 

 

 

 

ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Πίκουλας είναι Αριστούχος Απόφοιτος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών. Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, διατηρώντας εξειδικευμένο στο εργατικό δίκαιο δικηγορικό γραφείο μαζί με τον Δικηγόρο Θεόδωρο Σαρατσιώτη.

Έχει πολυετή εξειδικευμένη εμπειρία σε υποθέσεις Ατομικού και Συλλογικού Εργατικού Δικαίου σε επίπεδο τόσο συμβουλευτικό και γνωμοδοτικό όσο και δικαστηριακό. Είναι από το 1995 μέλος της Συντακτικής Ομάδας του έγκυρου επιστημονικού Νομικού Περιοδικού «Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας» («ΔΕΝ»). Είναι επί σειρά ετών εισηγητής σε σεμινάρια, συνέδρια, επιστημονικές ημερίδες κ.λπ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΡΗΣ

Ο Ιωάννης Σαρρής είναι Απόφοιτος τμήματος Νομικής, σχολής ΝΟΠΕ του Εθνικού & Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών με  Μεταπτυχιακές Σπουδές  στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Είναι από το 2017 μέλος της Συντακτικής Ομάδας του έγκυρου επιστημονικού Νομικού Περιοδικού «Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας» (Δ.Ε.Ν.). Ασκεί Συμβουλευτική δικηγορία και υποστήριξη τμημάτων Ανθρωπίνου Δυναμικού επιχειρήσεων καθώς και Εκπροσώπηση ενώπιον Δικαστηρίων και πάσης Αρχής, με εξειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο.

 

 

Share :
WordPress Lightbox Plugin