Skip to main content

Την Τετάρτη 22 Απριλίου, ο Πρόεδρος & CEO της GEP, Γιώργος Λαμπρινός, συμμετέχει στο Delphi Economic Forum XI, σε μια ιδιαίτερα σημαντική συζήτηση με τίτλο “The Future of Work: Redefining the Human-Centric Workplace”.

Η συγκεκριμένη θεματική ενότητα φέρνει κοντά εκπροσώπους της πολιτείας και της ιδιωτικής οικονομίας, με στόχο την ανάδειξη των εξελίξεων στον κόσμο της εργασίας στην Ελλάδα και τη σημασία της ευθυγράμμισης των πολιτικών με τις πραγματικές ανάγκες των σύγχρονων οργανισμών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκονται οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που διαμορφώνουν το ανθρώπο-κεντρικό εργασιακό περιβάλλον, με ιδιαίτερη έμφαση στον καθοριστικό ρόλο της ευημερίας των εργαζομένων για τη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Στο πάνελ συμμετέχουν:

  • Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
  • Γιώργος Λαμπρινός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, GEP Group
  • Φραγκίσκη Μελίσσα, Chief Human Resources Officer, Alpha Bank
  • Ελένη Ακτύπη, Managing Director, WeLead

Συντονιστής: Γιάννης Φώσκολος, Διευθυντής, Imerisia.gr / Finance Editor, Open TV

Ημερομηνία: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026
Ώρα: 17:15 – 17:50
Τοποθεσία: Ermis Hall, Amalia Hotels Delphi

GEP | Health & Safety Advisors
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.