20 Χρόνια GEP

Λίγες ημέρες απομένουν για την ολοκλήρωση ενός απαιτητικού και ιδιαίτερου έτους, που μας γέμισε αγωνία, πόνο, φόβο αλλά και αγάπη προς τον Άνθρωπο, ενσυναίσθηση και ευαισθητοποίηση στα ύψιστα θεμέλια της ζωής που είναι η ατομική και συλλογική μας Υγεία.

Εν μέσω της συγκυρίας αυτής, η GEP ολοκληρώνει τα 20 χρόνια παρουσίας της ως Ηγέτης του κλάδου της Υγείας & Ασφάλειας στην Ελλάδα και δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη και τη διάθεση να συμβάλλετε καθημερινά στην εξέλιξή μας.

Με οδηγό το όραμά μας, παραμένουμε πρωτοπόροι στο χώρο και υποσχόμαστε να είμαστε πάντα μαζί και κοντά σας, ώστε να φροντίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα εσάς και τους ανθρώπους σας, ιδιαίτερα τώρα που η Υγεία & Ασφάλεια έχει αναχθεί περισσότερο από ποτέ σε προτεραιότητα βιωσιμότητας για όλους.

Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε καλύτερα και να ταξιδέψτε μαζί με τη GEP στην πορεία μας μέχρι τώρα, μέσα από τις σελίδες του επετειακού τεύχους του περιοδικού Health & Safety Review by GEP, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Χρόνια Πολλά GEP!

Share :