Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας
Η GEP προσφέρει εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις στην Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων, διασφαλίζοντας τόσο τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία, όσο και τη βελτίωση της κουλτούρας Υ&Α τροφίμων. Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως ή με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας.
Θεματολογία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων
- Βασικές αρχές Υ&Α τροφίμων
- Ατομική υγιεινή & ορθές πρακτικές χειρισμού
- Αλλεργιογόνες ουσίες & δυσανεξίες
- Καθαρισμός & απολύμανση
- Αρχές HACCP & εφαρμογή
- Μέτρα Food Defense
Εκπαίδευση ΕΦΕΤ
Οι επιχειρήσεις τροφίμων υποχρεούνται να εκπαιδεύουν το προσωπικό τους στις βασικές αρχές Υ&Α τροφίμων. Η GEP υποστηρίζει τη διαδικασία πιστοποίησης και υλοποιεί τα προγράμματα με πιστοποιημένους εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ.
Εκπαίδευση Στελεχών σε Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
Η GEP προσφέρει προγράμματα για τα στελέχη του τμήματος διασφάλισης ποιότητας τροφίμων, που καλύπτουν τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση, την εφαρμογή και την παρακολούθηση Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων.
Oι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα:
- Να εντοπίζουν τις απαιτήσεις των Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων
- Nα τεκμηριώσουν τις απαιτήσεις των εκάστοτε προτύπων
- Να αναγνωρίζουν μεθόδους και μηχανισμούς για τη σωστή εφαρμογή και παρακολούθηση των Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων
- Να κατανοήσουν την ιστορία και τη φιλοσοφία των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων