sustainability development strategy

Στον Όμιλο Εταιριών GEP παραμένουμε αφοσιωμένοι στις αξίες και το πάθος μας για την Υγεία, Ασφάλεια και Ευεξία, τοποθετώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη στον πυρήνα των δραστηριοτήτων μας, ανταποκρινόμενοι πάντα στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς με γρήγορες, τολμηρές και στοχευμένες δράσεις.

Με αυτό τον τρόπο, αποδεικνύουμε την προσήλωση μας στην υψηλή οικονομική επίδοση σε συνδυασμό με την επιχειρησιακή βελτίωση, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και την προστασία των φυσικών πόρων.

Η Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης αναπτύχθηκε με την εφαρμογή του προτύπου GRIStandards (Core Option) και τις 10 αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών (UN Global Compact). Επιπλέον, o Όμιλος έχει ευθυγραμμίσει τις δραστηριότητες του με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (SDGs).

Η Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Συμβούλων της EBRD (ASB) και θα συμβάλλει στη χάραξη και υλοποίηση των επόμενων βημάτων του Ομίλου στο πεδίο της βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής υπευθυνότητας.

Tο περιεχόμενο της στρατηγικής συνδέει την τεχνογνωσία του Ομίλου με τις αρχές της βιωσιμότητας, επιτρέποντας την καλύτερη και πιο αποτελεσματική αλληλεπίδραση με τα ενδιαφερόμενα μέρη, θέτει μελλοντικούς στόχους και παρουσιάζει την απόδοσή και τις δράσεις του Ομίλου για το 2019εκπληρώνοντας τις ρυθμιστικές απαιτήσεις περί δημοσίευσης μη χρηματοοικονομικών πληροφοριών.

Η Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι διαθέσιμη στο παρακάτω link στην αγγλική γλώσσα. Ο Όμιλος Εταιριών GEP έλαβε την υποστήριξη και καθοδήγηση της Global Sustain κατά την υλοποίηση της στρατηγικής. 

Share :