Ενδοεπιχειρησιακές Εκπαιδεύσεις Υγείας

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα εξελίσσονται συνεχώς για να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της επιχείρησής σας. Οι έμπειροι κι ενθουσιώδεις εκπαιδευτές της GEP δημιουργούν στον κάθε συμμετέχοντα την απαραίτητη βεβαιότητα ότι θα μπορέσει να εφαρμόσει στην πράξη τις γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησε. Τα σεμινάριά μας, από τα βασικά έως τα πλέον εξειδικευμένα, είναι διαδραστικά και βιωματικά, ώστε να διασφαλίζουν ότι κανείς δε φεύγει, χωρίς να πάρει μαζί του τις χρήσιμες τεχνικές, που αφορούν στην υγεία και ευεξία.

Αναφορικά με τις πρώτες βοήθειες, η άμεση φροντίδα που θα δοθεί σε κάποιον που τραυματίστηκε ή αρρώστησε ξαφνικά μπορεί να σώσει μια ζωή που κινδυνεύει. Έχουμε σκεφτεί, αν θα μπορούσαμε να έχουμε βοηθήσει όταν βρεθήκαμε μπροστά σε ένα ατύχημα ή σε μια αιφνίδια ασθένεια; Τα εκπαιδευτικά προγράμματα μας στις πρώτες βοήθειες, παρέχουν αυτές τις γνώσεις και κυρίως τις δεξιότητες, ώστε ο καθένας να είναι σε θέση να βοηθήσει το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, στο χώρο εργασίας αλλά και στην προσωπική ζωή.

Σχετικά με την προαγωγή υγείας, η διακοπή καπνίσματος, η διαχείριση του stress, η ισορροπία στο σωματικό βάρος και η αύξηση της σωματικής άσκησης μπορούν να ανεβάσουν τους δείκτες υγείας στην επιχείρησή σας και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των εργαζομένων.

Στη GEP θεωρούμε το χώρο εργασίας ως τον ιδανικό τόπο εφαρμογής καλών πρακτικών υγείας, οι οποίες κατ ’επέκταση εφαρμόζονται στην κοινότητα συμβάλλοντας έτσι στην κοινωνική ευημερία.

Share :