FOOD SAFETYΣυστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας ΤροφίμωνHaccp Codex AlimentariusISO 22000:2018IFS International Food StandardBRC Global Standard For Food Safetyσχήμα FSSC 22000Kosher – HalalΕκπαιδεύσεις Υγιεινής & Ασφάλειας ΤροφίμωνΕκπαίδευση Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων ΕΦΕΤΕκπαίδευση Υγιεινής & Ασφάλειας ΤροφίμωνΕκπαίδευση Στελεχών στη Διαχείριση και Τήρηση Συστημάτων Ασφάλειας ΤροφίμωνΕπιθεωρήσεις 2ου Μέρους – ΠρομηθευτώνΑρχική Διαγνωστική ΑνάλυσηΥγειονομική Επιθεώρηση ΕγκαταστάσεωνΕπιθεώρηση 2ου Μέρους – ΠρομηθευτώνΕπιθεωρήσεις Μυστικού ΠελάτηΔιάγραμμα Ροής ΕγκαταστάσεωνΥποστήριξη Επιχειρήσεων ΤροφίμωνΣυντήρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας ΤροφίμωνΠροετοιμασία Εγκαταστάσεων για Πιστοποίηση Προϊόντων Vegan, Vegeterian, Xωρίς ΓλουτένηΤεχνολογία Τροφίμων – ΠροϊόντωνΜελέτη Αλλεργιογόνων ΟυσιώνΕργαστηριακές Αναλύσεις ΤροφίμωνΕπισήμανση Διατροφικής Αξίας Τροφίμων – Ανάπτυξη Νέων ΠροϊόντωνΗ εταιρεία GEP λαμβάνοντας υπόψη της νέες τάσεις σχετικά με τις διατροφικές επιλογές των καταναλωτών, αναλαμβάνει την προετοιμασία των επιχειρήσεων αναφορικά με την πιστοποίησή των προϊόντων τους με το σήμα «Χωρίς Γλουτένη», «Vegan», «Vegeterian».Share :