Τα Προγράμματα Προαγωγής Υγείας της GEP Academy στοχεύουν αρχικά στην  ευαισθητοποίηση, στην παροχή γνώσεων και στην ιεράρχηση αξιών, που τελικά οδηγούν σε αλλαγή απόψεων, λήψη αποφάσεων από το άτομο και αλλαγή συμπεριφοράς και περιβάλλοντος, που προσανατολίζονται στην ευεξία και τη βιωσιμότητα. Με μελέτες περιπτώσεων, παιχνίδια, εργασία σε ομάδες, μεθόδους βιωματικής και ενεργητικής μάθησης, σου δίνεται η ενδυνάμωση για να προάγεις και να προασπίζεις ο ίδιος την υγεία σου, υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής μακροπρόθεσμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Defusing Program: Take Care of Your Care

Defusing Program Take Care of Your Care

Απευθύνεται σε τμήματα Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, Δικηγόρους, Στελέχη & εργαζομένους Οικονομικής Διεύθυνσης, φοροτεχνικούς, εργασιακούς συμβούλους και γενικότερα σε στελέχη, υπαλλήλους και επαγγελματίες που ασχολούνται με ζητήματα εργατικού δικαίου, μισθοδοσίας κλπ..

Σκοπός του είναι να αποφορτίζεσαι από την πίεση και την έντονη συναισθηματική φόρτιση της καθημερινότητας και να προσαρμόζεσαι γρήγορα και εύκολα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του εργασιακού και όχι μόνο περιβάλλοντος.

Πρόληψη Καρδιαγγειακών Νοσημάτων

Πρόληψη Καρδιαγγειακών Νοσημάτων

Απευθύνεται σε άτομα με καρδιαγγειακά νοσήματα σε ατομικό ή οικογενειακό περιβάλλον, που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα γύρω από τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου που τα προκαλούν καθώς και τους τρόπους πρόληψης.

Σκόπος του είναι να εφαρμόζεις όλα τα πρωτογενή και δευτερογενή μέτρα πρόληψης των καρδιαγγειακών νοσημάτων ώστε να μειώσεις το καρδιαγγειακό ρίσκο

Διακοπή Καπνίσματος

Διακοπή Καπνίσματος

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να διακόψει τη συνήθεια του καπνίσματος και αναζητά τα κατάλληλα εργαλεία για να το πετύχει.

Σκόπος του είναι να μπορείς να αξιοποιείς μεθόδους που θα οδηγήσουν στην διακοπή του καπνίσματος για πάντα.

 

Διαχείριση Στρες

Διαχείριση Στρες

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε βιώνει υψηλά επίπεδα στρες, εργαζόμενους με μεγάλο απουσιασμό, χαμηλή παραγωγικότητα, ιδιαίτερα απαιτητικά ωράρια/ καθήκοντα και εργασία με συνεχή deadlines, που συναντούν δυσκολίες στο χειρισμό του στρες.

Σκοπός του είναι να μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι το στρες ώστε να έχεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αύξηση Σωματικής Δραστηριότητας

Αύξηση Σωματικής Δραστηριότητας

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να αυξήσει τη σωματική του δραστηριότητα, άτομα με καθιστική ζωή, εργαζόμενους γραφείου, άτομα με χαμηλά επίπεδα ενέργειας και υψηλά επίπεδα στρες.

Σκοπός του είναι να αυξήσεις προοδευτικά και σταθερά τη σωματική σου δραστηριότητα.

Σωστή Διατροφή

Σεμινάριο Σωστή Διατροφή

Απευθύνεται σε άτομα με μη ισορροπημένο σωματικό βάρος, καθιστική ζωή,  υψηλό κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων ή συγκεκριμένων μορφών καρκίνου (πνευμόνων, μαστού, παχέως εντέρου).

Σκοπός του είναι να βελτιώσεις το σωματικό σου βάρος μέσα από την υγιεινή διατροφή και την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών.

Share :