Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας GEP (σε ισχύ από 15/4/2019)

Στη GEP δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και επενδύουμε στην προστασία των προσωπικών δεδομένων τα οποία επεξεργαζόμαστε. Για το λόγο αυτό έχουμε συμμορφωθεί πλήρως με την ισχύουσα νομοθεσία που αφορά στην Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και ακολουθούμε καταγεγραμμένες πολιτικές και διαδικασίες που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα πολιτική απορρήτου, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με το είδος των δεδομένων που συλλέγουμε και τον τρόπο που τα επεξεργαζόμαστε.

Γενικές πληροφορίες και υπεύθυνος επεξεργασίας

Η εταιρεία “ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ”, με διακριτικό τίτλο ΓΕΝΙΚΗ ΕΞ.ΥΠ.Π ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΕ, που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη, Λεωφ. Συγγρού 193-195, τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9405866, είναι υπεύθυνη επεξεργασίας για τη συλλογή, αποθήκευση και εν γένει επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του παρόντος διαδικτυακού τόπου, όπως αυτά συλλέγονται και αποθηκεύονται μέσω αυτού καθώς και των συνδεδεμένων με τον διαδικτυακό τόπο σελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η ως άνω εταιρεία στο εξής θα καλείται η «Εταιρεία».

  1. Ποια προσωπικά δεδομένα σας συλλέγουμε και πώς;

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ως εξής:

  • Επικοινωνία

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα σας ζητηθούν τα κάτωθι στοιχεία:  όνομα, επίθετο, διεύθυνση email, αριθμό τηλεφώνου και το μήνυμά σας. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για να απαντήσουμε σε σχέση με το ερώτημά σας / παρατήρησή σας. Θα προβούμε σε καταχώριση των αιτημάτων σας, των ερωτήσεών σας / παρατηρήσεών σας και των αντίστοιχων απαντήσεών μας, και τυχόν άλλων ενεργειών για τη διαχείριση του αιτήματός σας / επικοινωνίας. Όλες οι πληροφορίες θα διατηρούνται για 6 μήνες μετά από τη διεκπεραίωση της ερώτησης / του αιτήματός σας.

  • Υποβολή ερωτήματος

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας ρωτήσετε κάτι θα σας ζητηθούν τα κάτωθι στοιχεία:  όνομα, επίθετο, διεύθυνση email και το ερώτημά σας. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για να απαντήσουμε σε σχέση με το ερώτημά σας. Θα προβούμε σε καταχώριση του ερωτήματός σας και των αντίστοιχων απαντήσεών μας, και τυχόν άλλων ενεργειών για τη διαχείριση του ερωτήματός σας. Όλες οι πληροφορίες θα διατηρούνται για 6 μήνες μετά από τη διεκπεραίωση του ερωτήματός σας.

  • Πληροφορίες όταν κάνετε κράτηση για σεμινάριο/υπηρεσία μας

Αν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση θέσης για κάποιο σεμινάριο ή άλλη υπηρεσία που μπορεί να σας ενδιαφέρει θα σας ζητηθεί να δηλώσετε όνομα, επίθετο, εταιρεία, διεύθυνση email, ΑΦΜ και ΔΟΥ. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για την εξασφάλιση της θέσης σας και την έκδοση παραστατικού σε περίπτωση που πληρώσετε διαδικτυακά. Θα κρατήσουμε το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση email σας για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Επίσης θα διατηρήσουμε τα δεδομένα που υποχρεούμαστε από τη φορολογική νομοθεσία να κρατάμε για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

  • Πληροφορίες όταν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter μας

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter μας θα σας ζητηθεί η διεύθυνση email σας και, αφού επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στην εν λόγω λίστα, θα σας ζητηθεί προαιρετικά να δηλώσετε το όνομα, το επίθετό και την εταιρεία σας. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την πληροφορία μόνο για την επικοινωνία μαζί σας μέσω newsletter και οποτεδήποτε το επιθυμείτε μπορείτε να διαγραφείτε πατώντας το αντίστοιχο Link στο κάτω μέρος του newsletter (unsubscribe).

  • Υποβολή βιογραφικών

Μέσω της ιστοσελίδας μας συλλέγουμε στοιχεία που μας δίνετε, και συγκεκριμένα το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τον αριθμό τηλεφώνου σας, τη διεύθυνσή και την περιοχή σας και το βιογραφικό σας, προκειμένου να υποβάλετε αίτημα για θέση εργασίας στην εταιρεία μας. Διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τους σχετικούς σκοπούς για τους οποίους έχουν συλλεχθεί (διαδικασία επιλογής υποψηφίου για πλήρωση κενών θέσεων). Τα εν λόγω δεδομένα σας διατηρούνται στα αρχεία της εταιρείας μας για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποια θέση εργασίας που ταιριάζει στο προφίλ σας, εκτός αν μας ζητήσετε να διαγραφούν.

  • Πληρωμή μέσω paypal

Για τα δεδομένα που καταχωρούνται στην πλατφόρμα της Paypal, υπεύθυνη επεξεργασίας είναι η εταιρεία Paypal inc. Ο σκοπός της επεξεργασίας είναι η διαχείριση ηλεκτρονικών πληρωμών. Συλλέγονται διάφορα είδη δεδομένων όπως αναλυτικά αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου της Paypal inc .

  • Πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας και τη χρήση του ιστότοπου

Συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε τον διαδικτυακό μας τόπο, όπως τη διεύθυνση IP σας, ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεστε, την κατηγορία συσκευής, το πρόγραμμα περιήγησης, τα κλικ και τις προβολές. Οι πληροφορίες σχετικά με τη χρήση από εσάς του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας δίνει τη δυνατότητα να προβούμε σε κατηγοριοποιήσεις, δηλαδή να διαμορφώσουμε ομάδες επισκεπτών του ιστότοπου ή πελατών με ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, όπως ηλικιακή ομάδα, φύλο ή περιοχή. Είναι πιθανό να σας προσθέσουμε σε μία από τις κατηγορίες μας. Χρησιμοποιούμε τις κατηγορίες για την εξατομίκευση του ιστότοπου και, παραδείγματος χάριν, για να αλλάξουμε τη σειρά των αποτελεσμάτων αναζήτησης ή του σημείου προβολής ορισμένων προσφορών, ώστε να είναι πιο πιθανό να τις δείτε. Ενδέχεται, επίσης, να χρησιμοποιήσουμε τις κατηγορίες για να προβάλλουμε ηλεκτρονικές διαφημίσεις που θεωρούμε ότι είναι σχετικές για εσάς και για να σας αποστείλουμε εμπορικά μηνύματα. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα όπως απαιτείται στο πλαίσιο των νομίμων συμφερόντων μας, προκειμένου να μπορέσουμε να προωθήσουμε τις υπηρεσίες μας στους καταναλωτές και τους επισκέπτες του διαδικτυακού μας τόπου, να έχουμε τη δυνατότητα να προσελκύσουμε περισσότερους καταναλωτές, και να βελτιώσουμε την πώληση των υπηρεσιών μας. Διατηρούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για μέγιστο διάστημα 14 μηνών.

  • Μάρκετινγκ

Σε ορισμένες περιπτώσεις συνδυάζουμε πληροφορίες σχετικά με τις ηλεκτρονικές αναζητήσεις σας (κλικ και προβολές), τις ρυθμίσεις σας στον διαδικτυακό μας τόπο, τα αιτήματά σας για εξυπηρέτηση πελατών και το ιστορικό επικοινωνίας σας. Αυτές οι πληροφορίες μας επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε διαφορετικά κανάλια για τη διαχείριση των σχέσεων και το μάρκετινγκ των υπηρεσιών μας σε εσάς μέσω e-mail, διαφημιστικού ταχυδρομείου, μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή διαδικτυακής διαφήμισης, που μπορεί να περιλαμβάνουν την εξατομίκευση του περιεχομένου και των προσφορών του ιστότοπου, ώστε να προσαρμόζονται στις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη ενημερωτικού δελτίου, διαφημιστικού ταχυδρομείου, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μπορείτε να προβάλετε αντίρρηση στη χρήση από εμάς των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αυτή, διαβάστε τις επόμενες παραγράφους της παρούσας πολιτικής). Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως απαιτείται, στο πλαίσιο των νομίμων συμφερόντων μας, προκειμένου να μπορέσουμε να προωθήσουμε τις υπηρεσίες μας στους πελάτες και τους επισκέπτες του διαδικτυακού μας τόπου, να έχουμε τη δυνατότητα να προσελκύσουμε νέους πελάτες και να βελτιώσουμε την πώληση των υπηρεσιών μας. Διατηρούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα όπως καθορίζεται σύμφωνα με τους σχετικούς σκοπούς για τους οποίους έχουν συλλεχθεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (π.χ. όταν επικοινωνείτε μαζί μας, όταν επισκέπτεστε τον διαδικτυακό μας τόπο). Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα διαγράφονται ή καθίστανται ανώνυμα συνήθως εντός μέγιστου χρονικού διαστήματος 14 μηνών.

  • Συντήρηση και βελτιστοποίηση του ιστότοπού μας

 Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας χρησιμοποιούνται επίσης για τη συντήρηση και ανάλυση του διαδικτυακού μας τόπου, με σκοπό την επίλυση ζητημάτων απόδοσης, τη βελτίωση της διαθεσιμότητας και της εμπειρίας του χρήστη. Καταγράφουμε κάθε χρήση του διαδικτυακού μας τόπου. Η χρήση από εμάς των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας για αυτούς τους σκοπούς είναι αναγκαία στο πλαίσιο των νομίμων συμφερόντων μας και οι πληροφορίες διατηρούνται για μέγιστο χρονικό διάστημα 14 μηνών. Τα αρχεία καταγραφής της χρήσης του διαδικτυακού μας τόπου θα διαγράφονται εντός 14 μηνών μετά τη δημιουργία τους.

  1. Σκοποί επεξεργασίας

α. Υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων/ βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών: Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να ανιχνεύσουμε προβλήματα στο διακομιστή και να εξασφαλίσουμε την καλή λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου. Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, τα οποία συλλέγει μέσω του ιστοτόπου, προκειμένου να προσφέρει νέες υπηρεσίες μέσω του ιστοτόπου ή να βελτιώσει τις ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες.

Νομική βάση της επεξεργασίας: το έννομο συμφέρον της Εταιρείας να διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του διαδικτυακού της τόπου και να βελτιώνει τις παρεχόμενες από αυτήν υπηρεσίες.

β. Συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις: Όταν δεχόμαστε σχετικά εντάλματα δικαστηρίων ή δημοσίων αρχών, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματα αυτά.

Νομική βάση της επεξεργασίας: Συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

γ. Προώθηση υπηρεσιών της Εταιρείας: Οι πληροφορίες σχετικά με την χρήση του διαδικτυακού μας τόπου και των υπηρεσιών μας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργούμε τμήματα, που ομαδοποιούν τους επισκέπτες του διαδικτυακού μας τόπου και τους καταναλωτές με κοινά χαρακτηριστικά όπως ηλικία, γένος και περιοχή. Τα τμήματα στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για να προσαρμόσουμε την ιστοσελίδα μας και να αλλάζουμε π.χ. τη σειρά των αποτελεσμάτων της αναζήτησης σας ή να σας εμφανίζεται μια διαφήμιση η οποία πιστεύουμε ότι είναι του ενδιαφέροντός σας.

Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε δεδομένα σας που έχετε δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (αν π.χ. συμμετάσχετε σε εταιρικό διαγωνισμό μέσω κοινωνικού δικτύου), εφόσον έχετε δώσει στον πάροχο του μέσου κοινωνικής δικτύωσης την άδεια να τα μοιραστεί με εμάς.

Τέλος, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για να σας στείλουμε ενημερωτικά e-mails/το newsletter μας, όταν εσείς έχετε δώσει τη σχετική συγκατάθεση.

Νομική βάση της επεξεργασίας: έννομα συμφέροντα της εταιρείας/η συγκατάθεσή σας στην περίπτωση εγγραφής σας για λήψη ενημερωτικών e-mails/newsletter.

δ. Νομική προστασία της εταιρείας: Εξασφάλιση της εφαρμογής των όρων χρήσης του διαδικτυακού μας τόπου και προστασία των νομικών μας δικαιωμάτων.

Νομική βάση της επεξεργασίας: τα έννομα συμφέροντα της Εταιρείας.

  1. Cookies

Ένα μέρος των πληροφοριών που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου συλλέγεται μέσω της χρήσης cookies και παρόμοιων τεχνικών. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν μικρές ποσότητες πληροφοριών, τα οποία μεταφορτώνονται και μπορεί να αποθηκευτούν στη συσκευή χρήστη σας, π.χ. τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα από τα cookies. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι ορισμένα χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες της Ιστοσελίδας ενδέχεται να μην λειτουργούν κανονικά χωρίς την αποδοχή της χρήσης cookies.

Συνοπτικά, τα cookies τα οποία χρησιμοποιούμε σαν ιστοσελίδα, χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ: Βοηθάνε την ιστοσελίδα να λειτουργεί πρωταρχικά, να είναι εύχρηστη κάνοντας δυνατή τη χρήση βασικών λειτουργιών, όπως περιήγηση στη σελίδα μας, και πρόσβαση σε ασφαλείς τοποθεσίες της ιστοσελίδας μας. Η ιστοσελίδα δε μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τη χρήση αυτών. Η χρήση τους είναι αποδεκτή από το νόμο ακόμη και χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ/ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ: Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ: Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή τη περιοχή, ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από το χρήστη, όπως προβολή βίντεο ή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies μπορεί να γίνουν ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους. Αν δεν δεχθείτε αυτά τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα του ιστότοπου και να περιοριστεί η πρόσβασή σας σε περιεχόμενο του.

ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ/ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

  1. Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα σας διατηρούνται αποκλειστικά και μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκπλήρωση του εκάστοτε σκοπού για τον οποίο συνελέγησαν, σε πλήρη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία. Όταν ολοκληρωθεί ο σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τότε αυτά διαγράφονται. Οι συγκεκριμένες περίοδοι διατήρησης για καθέναν από τους σχετικούς σκοπούς επεξεργασίας παρατίθενται αναλυτικά παραπάνω.

  1. Πώς και με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας (αποδέκτες προσωπικών δεδομένων)

Ενδέχεται να χρειαστεί να μοιραστούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας με τρίτους για να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα και για να διαχειριστούμε τον ιστότοπό μας. Οι εν λόγω τρίτοι είναι προμηθευτές υπηρεσιών κατασκευής και συντήρησης ιστοσελίδων, διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες μαζικής αποστολής emails κ.α. Απαιτούμε από τους παρόχους υπηρεσιών να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα για την προστασία της εμπιστευτικότητας και της ασφάλειας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ενδέχεται, επίσης, να χρειαστεί να παράσχουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε φορείς επιβολής του νόμου, προκειμένου να συμμορφωθούμε με νομική υποχρέωση ή δικαστική εντολή.

Τέλος, μπορεί να χρειαστεί να γνωστοποιήσουμε προσωπικά σας δεδομένα σε πιθανό αγοραστή καθώς και σε συνεργάτες ή σύμβουλούς του, σε περίπτωση πώλησης, συγχώνευσης, αναδιάρθρωσης, εκκαθάρισης ή εξαγοράς της εταιρείας μας. Σε αυτή την περίπτωση ο αποδέκτης θα συμμορφώνεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

  1. Ασφάλεια δεδομένων

Η Εταιρεία μας διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι λαμβάνει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων τους, για τη διασφάλιση του απορρήτου της επεξεργασίας τους και της προστασίας τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή/απώλεια/αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία.

Αν και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, η Εταιρεία μας δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται στον διαδικτυακό της τόπο, καθώς η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν μπορεί να είναι ποτέ απόλυτα ασφαλής.

Ο διαδικτυακός μας τόπος μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους σε άλλους διαδικτυακούς τόπους. Εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων, το περιεχόμενο και την ασφάλεια που έχουν άλλοι διαδικτυακοί τόποι, οι οποίοι δεν διέπονται από την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και για τον λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε να μελετάτε πάντα προσεκτικά τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων σε αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους. Επίσης, εάν επιλέξετε να κοινοποιήσετε πληροφορίες από τον διαδικτυακό μας τόπο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

  1. Δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας και φορητότητας των δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την επισκόπηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας που υφίστανται επεξεργασία από εμάς ή για λογαριασμό μας. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία (κατά περίπτωση) των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας. Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα επικοινωνώντας μαζί μας στο email [email protected] και υποβάλλοντας σχετικό αίτημα.

Έχετε υπόψη ότι για τα αιτήματα που δεν πληρούν τις απαιτήσεις που ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία ή τις κατευθυντήριες γραμμές της Εταιρείας ενδέχεται να ζητηθεί η εκ νέου σύνταξή τους ή να απορριφθούν, και ότι ορισμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εξαιρούνται από τέτοια αιτήματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους για την προστασία δεδομένων και άλλους νόμους και κανονισμούς.

Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, και σε ορισμένες περιπτώσεις θα διαβιβάσουμε, κατ’ απαίτησή σας, τα δεδομένα σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, εφόσον αυτό είναι τεχνικώς εφικτό.

  1. Δικαίωμα προβολής αντιρρήσεων

Έχετε επίσης το δικαίωμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαιτήσετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας. Εφόσον συντρέχουν επιτακτικοί νόμιμοι λόγοι όμως, θα εξακολουθήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας και θα λάβετε σχετική ενημέρωση. Σε κάθε περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη χρήση από εμάς των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, και εφόσον το πράξετε, θα ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.

Σε περίπτωση που έχετε δώσει συγκατάθεση για τη χρήση από εμάς των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της εκ μέρους μας επεξεργασίας των εν λόγω δεδομένων πριν από την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

  1. Σημείο επαφής και άσκησης των δικαιωμάτων / παράπονο σε ΑΠΔΠΧ

Τα σχετικά με την ενάσκηση των ως άνω δικαιωμάτων αιτήματα των χρηστών μπορούν να αποστέλλονται στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων («DPO») της Εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Οι χρήστες μπορούν επίσης να υποβάλουν παράπονα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σχετικά με την άσκηση των δικαιωμάτων τους (www.dpa.gr). Σύμφωνα με την Αρχή, οι καταγγέλλοντες πρέπει να υποβάλουν προηγουμένως το παράπονό τους στον υπεύθυνο επεξεργασίας.

  1. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει από τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου, αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα ελληνικά δικαστήρια.

  1. Τροποποιήσεις

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει συνταχθεί κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού για την προστασία Προσωπικών Δεδομένων με αριθμ. 2016/679/ΕΕ. Το πλέον επικαιροποιημένο αντίγραφο της πολιτικής βρίσκεται αναρτημένο στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας.

 

Σχετικά με την ενημέρωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων πελατών-προμηθευτών διαβάστε εδώ
Share :