Γιατί είναι σημαντικό «εργαλείο» για τους επικεφαλής Τμημάτων HR.

Τα προνόμια και οι παροχές που είναι σε θέση να εξασφαλίσουν οι εταιρείες προς τους εργαζομένους τους σήμερα, ιδιαίτερα αυτά που περιστρέφονται γύρω από την υγεία και την ευεξία τους, φαίνεται πως αποτελούν ζητούμενο για την κοινότητα του HR.

Προς αυτή την κατεύθυνση η GEP, ηγέτιδα Εταιρεία Παροχής Εξωτερικών Υπηρεσιών Υγείας & Ασφάλειας Εργασίας στη χώρα μας, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που της δίνει το μεγάλο εύρος των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, παράγει αξία για όλους, με την Κάρτα Προνομίων GEP, η οποία απευθύνεται προς όλες τις επιχειρήσεις, έχει μηδενική συνδρομή και δίνει στους εργαζόμενους, πρόσβαση σε υπηρεσίες και προϊόντα που επιθυμούν, εξασφαλίζοντάς τους προνομιακή  αντιμετώπιση.

Τα πλεονεκτήματα της ΚΑΡΤΑΣ GEP

Η ΚΑΡΤΑ GEP, είναι ένα «εργαλείο» ευκαιριών και προνομίων για όλες τις επιχειρήσεις  που επιθυμούν να παρέχουν προνόμια στους εργαζομένους τους,  χωρίς ωστόσο να χρειάζεται να επενδύσουν χρήματα και πόρους γι΄ αυτά.

Ειδικότερα, η χρήση των παροχών υγείας της κάρτας GEP, πέραν των σημαντικών προνομίων που εξασφαλίζει για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους , μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά με την κύρια ασφάλιση του εργαζόμενου και με  το Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης της κάθε εταιρείας, εξασφαλίζοντας, οικονομικά οφέλη προς όλες τις κατευθύνσεις, από τη μείωση των δαπανών υγείας.

ΚΑΡΤΑ GEP και προνόμια Υγείας

Η GEP εξασφάλισε για τους κατόχους της ΚΑΡΤΑΣ, προνομιακές παροχές Υπηρεσιών Υγείας σε συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής Αθηνών. Συγκεκριμένα η ΚΑΡΤΑ GEP εξασφαλίζει στους κατόχους της, πρόσβαση σε μια σειρά από ΔΩΡΕΑΝ παροχές είτε πρόκειται για επείγοντα περιστατικά ή για τακτικά όπως:

 • απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σ΄ ένα μεγάλο εύρος ιατρικών ειδικοτήτων
 • διαγνωστικές εξετάσεις
 • δωρεάν ετήσιο check up για ενήλικες και παιδιά
 • ειδικό προνομιακό τιμοκατάλογο σε περίπτωση μη χρήσης του ασφαλιστικού φορέα,
 • δωρεάν χρήση ασθενοφόρου και πολλά άλλα προνόμια,
 • έως και μηδενική συμμετοχή σε περίπτωση νοσηλείας στην Ευρωκλινική Αθηνών, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις αμοιβές των ιατρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

ΚΑΡΤΑ GEP και Διατροφή

Σε συνεργασία με τις Διαιτολογικές Μονάδες Λόγω…Διατροφής και τον Κλινικό Διαιτολόγο Διατροφολόγο, Δημήτρη Γρηγοράκη η ΚΑΡΤΑΣ GEP, παρέχει στους κατόχους της:

 • Δωρεάν Διατροφολογικό Check Up ενηλίκων
 • Δωρεάν Διατροφολογικό Check Up παιδιών
 • Προνομιακές εκπτώσεις (20%) επί όλων των υπηρεσιών των Διαιτολογικών Μονάδων, Λόγω…Διατροφής

Η ΚΑΡΤΑ GEP εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προνόμια για τα οποία οι κάτοχοι θα ενημερώνονται τακτικά.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ή/και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Κάρτα Προνομίων GEP παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:
  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ:
  ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ GEP

  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΣΧΟΛΙΑ:

  Share :