Εκπαίδευση  στις Πρώτες Βοήθειες για τα παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς!

Με το σύνθημα «Γίνε Ήρωας – Σώσε μια ζωή» πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρώτο από μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων στις Πρώτες Βοήθειες, με αποδέκτες και πρωταγωνιστές τα παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Συνολικά 35 παιδιά ηλικίας 11 ετών και άνω, συμμετείχαν σε ένα ειδικά σχεδιασμένο για την ηλικία τους διαδραστικό σεμινάριο εκπαίδευσης – ενημέρωσης σχετικά με τις Πρώτες Βοήθειες, με τίτλο «Γίνε Ήρωας – Σώσε μια ζωή». Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις της GEP στο Μαρούσι ενώ στις 12 Οκτωβρίου η ίδια δράση αναμένεται να επαναληφθεί και στη Θεσσαλονίκη.

Τα παιδιά απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες για το πως μπορούν να σώσουν μια ζωή που κινδυνεύει και φάνηκαν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα πάνω στην πολύ σημαντική αξία της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.  Κατανόησαν ότι δεν χρειάζεται να είναι ήρωες για να σώσουν μια ζωή αλλά χρειάζεται μόνο να  κατακτήσουν την γνώση των τεχνικών για την ψύχραιμη αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.

Από όλους εμάς στη GEP, θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς τους, και στα στελέχη Οργανωσιακής Υγείας, του Group HR της Τράπεζας Πειραιώς για την πρωτοβουλία τους, για την κοινωνική ευθύνη, για την ανάδειξη της σημασίας της Υγείας & της Ασφάλειας στην εργασία αλλά και στη ζωή!

Share :